Hekking Horses
Aandacht maakt alles mooier.

ONS BEDRIJF

In januari 2019 is Hekking Horses van start gegaan. Het is opgestart door ons, Meerte en Deirdre Hekking, twee zussen met liefde voor paarden. Meerte heeft mooie resultaten behaald in de lichte tour en is daarnaast ook in het bezit van haar ORUN instructeursdiploma niveau 4.  Deirdre is meer allround, Z1 dressuur, B springen, B eventing en graag in het bos te vinden. Daarnaast heeft ze ook haar instructeursdiploma niveau 3. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij op veel verschillende niveau’s paarden kunnen aanbieden en trainen.

We hebben stallen beschikbaar voor trainingspaarden van zadelmak tot lichte tour niveau. We kunnen uw paard klaar maken voor concours, Ibop, Pavo cup of verkoop.  

Naast het trainen van paarden verzorgen we instructie. Meerte is gespecialiseerd in het geven van dressuurlessen. Hierbij kan zij combinaties begeleiden van beginner tot lichte tour niveau. Deirdre is allrounder, zij geeft dressuurlessen tot M niveau en kan springlessen geven. Begeleiding op concours behoort bij ons allebei tot de mogelijkheden. 

Tevens hebben we doorlopend een aantal handelspaarden en pony’s staan van verschillende niveau’s.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar ons bedrijf en de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Meerte Hekking en Deirdre Hekking.